Jouw hulp

Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun ziek of zorgintensief kind. Maar ze moeten veel pendelen tussen thuis en het ziekenhuis. Ze hebben je hulp nodig, vandaag nog. Help met een donatie, organiseer een actie of word vrijwilliger en zorg dat ze meer tijd kunnen doorbrengen met hun kind!

Help met geld

Met jouw bijdrage, eenmalig of structureel, geef je ouders een plek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

Help met tijd

Zet je tijd, talent en energie in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. En of je nu een eenmalige actie organiseert, meedoet met onze events of vrijwilliger wordt: alle inzet is welkom!

Help met elkaar

Samen met collega’s, klasgenoten, sportclub of vereniging aan de slag voor het Kinderfonds? Dat betekent dubbel succes: voor de ouders en zieke kinderen, en voor het teamgevoel met elkaar.

Help met geld

Maak jij mee het verschil voor ouders en hun zieke kind? ❤️

Met een maandelijkse of eenmalige donatie zorg je ervoor dat we van ons Huis
een echte Thuis kunnen maken voor gezinnen van gehospitaliseerde kinderen.

Bovendien is jouw gift voor 45% fiscaal aftrekbaar vanaf een totaal van € 40 per jaar aan één goed doel.

Doneer nu

Help met tijd

Zet jouw energie en talent in voor het Ronald McDonald Kinderfonds en breng ouders en hun zieke kind dicht bij elkaar. Word bijvoorbeeld vrijwilliger, of organiseer een inzamelactie.

Door jouw inzet voelen zieke kinderen zich beter en houden ouders de zorg beter vol. Maak ook het verschil!

Word vrijwilliger

Start een inzamelactie

Help met elkaar

Samen het verschil maken voor ouders en hun zieke kind. Dat kan als bedrijf, organisatie of school. Jullie bijdrage betekent een warme plek voor ouders, dicht bij hun zieke kind.

Dankzij jullie inzet voelen zieke kinderen zich beter, en houden ouders de zorg beter vol. Doe mee!

Help met je bedrijf

Help als school of vereniging