Partners

Kinderen die aan een ziekenhuisbed zijn gekluisterd, willen niets liever dan vergeten dat ze ziek zijn. De missie van ons Ronald McDonald Huis is het mogelijk maken dat ouders dichtbij hun zieke kinderen kunnen zijn. Bedrijven kunnen op verschillende manieren ons mooie project ondersteunen.

Financiële steun

De kostprijs voor de bouw van dit huis bedraagt 2,2 miljoen euro. De werkingskosten worden geraamd op 220.000 tot 250.000 euro per jaar. Om dat alles te realiseren, is hulp hard nodig. Mede dankzij de steun van jouw bedrijf zullen kinderen die in het ziekenhuis moeten verblijven, dichter bij hun gezin zijn. Dat is zowel voor het gezin als het kind uitermate belangrijk. Het is ondenkbaar dat een ziek kind ver van zijn ouders en broers of zusjes in een ziekenhuis verblijft.

Voor alle informatie over de verschillende sponsoringsformules, kan je contact opnemen met katia.degreve@kinderfonds.be.

Bedrijf in actie

Zit jouw team boordevol energie en zoek je een activiteit waarbij ze zich nuttig kunnen maken en waarbij tegelijkertijd de onderlinge banden worden aangehaald? Er bestaat geen betere manier om dat te doen dan anderen te helpen. Draag jullie steentje bij aan het Ronald McDonald Huis door er korte tijd door te brengen om het proper en gezellig te maken voor de gezinnen die er verblijven.

Daarnaast is het ook mogelijk om een sport-, cultureel of ander evenement te organiseren om geld in te zamelen voor vzw Ronald McDonald Kinderfonds. Waarom niet eens een bedrijfsmarathon of barbecue met het voltallige team organiseren of naar een record in het Guinness Book dingen?

Onze sociale partners

De vzw Ronald McDonald Kinderfonds werd in 2001 opgericht door McDonald’s België en haar franchisenemers en verleent steun aan families met kinderen met medische noden. Al meer dan 20 jaar kan het Kinderfonds rekenen op de onvoorwaardelijke steun van McDonald’s en haar franchisenemers. En dat is iets om trots op te zijn.

Bouw mee aan een Thuis ver van huis.

Samen ondernemen

Neem contact op via info@kinderfonds.be om te bekijken wat jullie samen kunnen ondernemen om ons Huis te steunen en de verschillende sponsoringsformules te ontdekken.