Griffith Foods

Griffith Foods

Griffith Foods heeft meer dan 100 jaar ervaring met het creëren van lekkere en gezonde voeding en deze toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Dat doen we om onze klanten en consumenten gelukkiger te maken, maar ook omdat we geloven dat we met onze activiteiten de wereld een beetje beter kunnen maken. Onze drijfveer “We blend care & creativity to nourish the world.” is daarbij de ambitie die we dagelijks nastreven. Voor ons betekent deze ‘filosofie’ veel meer dan het voor de hand liggende lekkere en gezonde voeding op tafel brengen. Griffith Foods streeft er tevens naar om de gemeenschappen waarmee en waarin we werken mee te laten genieten van de waarde die we tezamen met hen creëren. Het goed doen, door goed te doen.

Waarom Kinderfonds?

Als familiebedrijf geloven we dat iedereen meetelt – onze medewerkers, klanten, partners en hun gemeenschappen. Hen blijvend ondersteunen is een reflectie van onze waarden en overtuigingen die we als bedrijf hebben.

Onze steun aan het Ronald Mc Donald huis past in onze ‘filosofie’. Een (t)huis aanbieden aan families van kinderen die erg ziek zijn en er zodoende voor zorgen dat gezinnen dichter bij de kinderen blijven. Daar wordt iedereen beter en gelukkiger van.

Griffith Foods – “Let’s create better together” - laten we samen voor beter gaan.

Kies uit één van onze sponsorformules

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt tal van sponsorformules aan. Welke samenwerking jou
het beste ligt? Dat bespreken we graag met jou persoonlijk.

Contacteer Katia De Greve