Aertssen Group

Aertssen Group

Van tractoren in de polders tot megaprojecten in het Midden-Oosten: in de loop der jaren heeft Aertssen een ongelooflijke groei doorgemaakt. De drie belangrijkste ingrediënten van dat succesrecept? People, power and passion to build on – al sinds 1964 de pijlers van ons bedrijf. Want meer dan 50 jaar dé referentie zijn in je vakgebied: dat doe je alleen als je werkt met een duidelijk doel voor ogen.

Een familiebedrijf, wereldwijd actief in meer dan 30 landen, dat opereert vanuit drie grote business units: Infra, Kranen en Transport & Logistiek. Met zo’n 1.700 medewerkers, ruim 60 jaar ervaring en een hoogtechnologisch machinepark is Aertssen Group toonaangevend in België.

Onze ervaring, integrale dienstverlening en gebruik van nieuwe materialen en technieken staan garant voor betrouwbaar en efficiënt uitgevoerd werk. Kortom, uw totaalpartner in binnen- en buitenland, die een oplossing klaar heeft voor al uw uitdagingen.

Waarom Kinderfonds?

Door de Ronald McDonald Kinderfonds actie “ Een knuffel voor Kerst “ te ondersteunen, streven we ernaar vreugde te brengen aan jonge patiënten die met uitdagende omstandigheden te maken hebben. Niets is hartverwarmender dan de glimlach van een kind. Door actief achter dit initiatief te staan, dragen we niet alleen bij met het schenken van een #kinderfondskonijn; we trachten een dynamische kracht van positiviteit in het leven van deze dappere jonge individuen te injecteren. Onze betrokkenheid gaat verder dan liefdadigheid; het draait om het creëren van momenten van geluk, het bevorderen van veerkracht en het achterlaten van een blijvende impact die resoneert met de levendige geest van kinderen.

Over ons

Onze missie is onze klanten elke dag opnieuw te geven wat onze slogan belooft: People, power and passion to build on. Daartoe werkt iedereen bij Aertssen Group vanuit acht duidelijke waarden, gebundeld in het acroniem ‘AERTSSEN’.

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan die waarden. Samen met onze strategische visie vormen ze het kompas dat ons richting onze bestemming leidt.

Bezoek de website van onze partner

Kies uit één van onze sponsorformules

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt tal van sponsorformules aan. Welke samenwerking jou
het beste ligt? Dat bespreken we graag met jou persoonlijk.

Contacteer Katia De Greve