Bouw mee aan een Thuis ver van huis.

Keeping families close

De vzw Ronald McDonald Kinderfonds werd in 2001 opgericht door McDonald’s België en haar franchisenemers. Het Ronald McDonald Kinderfonds wil een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van kinderen en aan het welzijn van families met een langdurig ziek kind. Daarom ontwikkelt, ondersteunt en exploiteert het Ronald McDonald Kinderfonds voorzieningen die concreet bijdragen aan het welzijn van zieke kinderen en hun familie.

Het Ronald McDonald Kinderfonds België maakt deel uit van een wereldwijde organisatie, Ronald McDonald House Charities, die overal ter wereld huizen bouwt aan ziekenhuizen waar ouders kunnen logeren wanneer hun kindje, meestal voor een ernstige ziekte of prematuur, in het ziekenhuis moet verblijven. Wij zijn niet gesubsidieerd door de overheid, maar kunnen gelukkig rekenen op vele partners die samen met ons dit wondermooie verhaal willen schrijven.

Schrijf jij mee aan ons volgende hoofdstuk?

Ontdek onze partners

Griffith Foods

Als familiebedrijf geloven we dat iedereen meetelt – onze medewerkers, klanten, partners en hun gemeenschappen. Hen blijvend ondersteunen is een reflectie van onze waarden en overtuigingen die we als bedrijf hebben.

Aertssen Group

Door de Ronald McDonald Kinderfonds actie “ Een knuffel voor Kerst “ te ondersteunen, streven we ernaar vreugde te brengen aan jonge patiënten die met uitdagende omstandigheden te maken hebben. Niets is hartverwarmender dan de glimlach van een kind.

Center Parcs

Center Parcs

We zijn trots om samen te werken met het Ronald McDonald Kinderfonds en hierdoor het Kinderfonds te steunen. Bij Center Parcs geloven we sterk in het belang van iets teruggeven aan de gemeenschap en het ondersteunen van zinvolle sociale initiatieven.

Kies uit één van onze sponsorformules

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt tal van sponsorformules aan. Welke samenwerking jou
het beste ligt? Dat bespreken we graag met jou persoonlijk.

Contacteer Katia De Greve