Verhalen

Ik ben Jesse. Ik ben 15 jaar oud en ik werd de voorbije 7,5 maanden al 4 keer opgenomen in het ziekenhuis.

De vierde opname zou voor minimaal 14 dagen zijn, maar het zijn bijna 3 weken geworden. Deze keer moest ik ook naar het UZ Brussel: de expertise die ik nodig had zat daar. De rit naar Brussel duurde altijd lang: met file bij soms 2 uur.

Inge is mama van Lars (6) en prematuur tweeling Ellie en Lotte.

Ik verblijf nu zo’n 7 weken in het Ronald Mc Donaldhuis. Uiteraard dacht mijn 6-jarige zoon dat het een huis was waar alle dagen frietjes en hamburgers gegeten werd, maar tot zijn grote spijt is dat niet het geval. In België is er maar eentje, en ik heb het geluk dat Het Huis net naast de campus Jette ligt.

Jessica en Michel

Onze kleine Victor is geboren op 05 augustus 2022 in het ziekenhuis van Mont-Légia in Luik, na een zeer nauwgezette zwangerschap. Volgens de artsen is hij kerngezond. “Je bent over 4 dagen thuis” zeggen ze! We waren dolblij… maar de vreugde was van korte duur… hij leed aan een ernstige darmontsteking en er werden een hele reeks tests uitgevoerd.

Tamara en Michael

De afgelopen 7 weken heb ik in het Ronald McDonald huis in Brussel mogen verblijven. Dit omdat de kleine meid in mijn buik een behandeling moest ondergaan in het ziekenhuis in Leuven. Onze dochter heeft CHD, een gaatje in het middenrif waardoor orgaantjes uit de buik, in de borstholte zitten en de longen niet goed kunnen groeien.